Home

Cursussen

Werk Van Cursisten

Agenda

Inschrijven /contact

Route en parkeren

Netwerk bodywear
UnderWorks

Workshops en cursussen in het maken van lingerie
Cursus lingerie 1.

In deze cursus leert u de grondpatronen van bh, slip, string en body met cup zelf tekenen op eigen maat. In de cursus komt het wijzigen van de grondpatronen aan bod. u maakt in totaal 4 sets, afhankelijk van naai- en patroontekenervaring. Het naaiwerk wordt voornamelijk thuis gedaan, u moet in het bezit zijn van een naai-machine met ten minste strech steken. Ruime naaiervaring en enige kennis van patroontekenen is vereist. De cursus bestaat uit 10 lessen van 3 uur (of 12 lessen van 2,5 uur). De lessen worden gewoonlijk eens in de twee weken gegeven. Het huiswerk per les neemt ongeveer 8 uur in beslag.

Kosten: € 445,-(evt. in 3 termijnen) incl. het boek "Maatwerk lingerie en badkleding", een werkmap en materiaal.

Deze cursus is in het najaar van 2008 niet beschikbaar. Heeft u intresse in deze cursus stuur ons dan een mailtje. We laten u de mogelijkheden weten.
Cursus lingerie 2.

Deze cursus is het vervolg op de cursus lingerie 1. In deze cursus komen de boxershort, het elastische hemd, de tule bh, de gevoerde/gevulde bh en het badpak aan bod. Er worden +/- 10 items gemaakt. De cursus bestaat uit 10 lessen van 3 uur (of 12 lessen van 2,5 uur). De lessen worden gewoonlijk eens in de twee weken gegeven. Het huiswerk per les neemt ongeveer 8 uur in beslag.

Kosten: € 415,-(evt. in 3 termijnen) incl. een werkmap en materiaal. Zie voor de eerstvolgende startdata
de agenda.
Gevulde bh ontworpen en gemaakt door UnderWorks en zelf te maken na het volgen van de lingerie cursus 2 Een voorbeeld van de kanten bh en slip/string zoals deze in de cursus voorkomt. Een voorbeeld van de set van lycra en kant zoals deze in de cursus voorkomt. Een voorbeeld van de set van lycra en tulekant zoals deze in de cursus lingerie 2 voorkomt. Een voorbeeld van de set van lycra en tulekant zoals deze in de cursus lingerie 2 voorkomt.